logo CrossFit Brugge

Crossfit® Coaches / Crossfit® trainers

CrossFit (Kids) Coach
Ansje
Stef Verbaeys
Jannick Verhelst
Dieter
Tjarco
Odille
Ansje

Sportervaringen/diploma’s:


Bachelor LO & Bewegingsrecreatie, 15 jaar ervaring in het onderwijs als LO leerkracht.

Initiator Fitness Bloso

CrossFit Level one Coach

CrossFitKids Coachover Ansje


Vanaf jonge leeftijd had ik grote interesse in verschillende sporttakken. De kans die ik kreeg om op 14 jarige leeftijd op internaat te kunnen naar de befaamde sportschool Ter Borcht in Meulebeke gaf me een brede en allround basis. Het maakte me gepassioneerd door sport en gezonde levensstijl. Studies Bachelor Lichamelijke Opvoeding en Bewegingsrecreatie waren een logisch gevolg. Het pedagogische aspect in de sport lag me absoluut en na mijn studies stapte ik zo, vol enthousiasme, in het onderwijs. Daar kon ik kennismaken hoe belangrijk bewegen is voor een kind door de jaren heen; van LO voor kleuters in Brussel tot LO voor jongvolwassenen in Roeselare. Hier zie ik elke dag nog hoe we met sport het verschil kunnen maken en jonge mensen kunnen inspireren.

Altijd nieuwsgierig naar nieuwe ontwikkelingen in de sport volgde ik 3 jaar geleden, op bijscholing in Leuven CrossFit door Gijs Balis (CrossFit Lummen). Het grote “that’s it” gevoel volgde! CrossFit is de fysieke én mentale uitdaging én het community-gevoel, alles in 1.

Op zoek naar de enige box in West Vlaanderen kwam ik onder de vleugels van Jannick Verhelst en Stef Verbaeys terecht. Leerde ik fantastische mensen kennen en leerde ik bij. Door een spijtig sportongeval kwam ik terecht in een lange revalidatie en zag ik het opmerkelijke verschil tussen CrossFit en eender welke andere sport; CrossFit is voor iedereen. Door CrossFit, die mijn revalidatie aangepast ondersteunt, kende ik geen “uitvalperiode” na de operatie, kan ik fit blijven en verantwoord werken aan mijn revalidatie.

Grote dromen durfde ik aan dankzij de steun van de fantastische mensen met wie ik samen trainen mag; in februari behaalde ik mijn Level 1 diploma, in april behaalde ik mijn CrossFitKids diploma. Met veel passie startten we in mei het CrossFitKids-programma op. We mogen werken met dé toekomst!

Crossfit Brugge © / website by G.O.A.T.   privacy