voeding bij het sporten Crossfit fitness gezond

FOOD


 

Voedingsbegeleiding op maat

 
CrossFit Brugge voorziet niet enkel in uw noden om te zweten en krachtige work-outs te ontwerpen. CrossFit Brugge maakt ook voedingsplannen op maat!

Dit doen we onder de noemer FOOD.
 

Tegenwoordig word je rond de oren geslaan met dieët-plannen die snelle en blijvende resultaten beloven. Vooral dat laatste blijkt echter dikwijls niet aan de orde te zijn. Wij bekijken onze voedingsplannen op de korte en de lange termijn, zodat we onze zuurverdiende verloren of gewonnen kilo's niet als sneeuw voor de zon zien verdwijnen.

 

Onze aanpak

 
Op basis van de meest prominente wetenschappelijke principes stellen we een volledig individueel plan op dat "kosten/baten" het beste bij jouw dagelijkse leven past.
 
Elke individuele intake, waar we bekijken, hoe je schema eruit ziet, hoeveel trainingsdagen je hebt, onder welke intensiteit je traint, hoe goed je slaapt, hoeveel maaltijden je praktisch kan eten op een dag,... zal resulteren in telkens een individueel flexibel voedingsplan.
 
Door middel van nauw contact in de vorm van wekelijkse opvolging(digitaal) kunnen we tijdig aanpassen indien nodig en kunnen we een optimaal resultaat behalen. Bij vragen trachten we binnen de 24u te antwoorden.
 
We werken op een termijn van minimaal 12 weken om optimale resultaten te behalen en steeds onze gezondheid te laten primeren. 

 

Onze prijs

Onze startprijs is 240 euro voor 12 weken. De afgesproken starttermijn dient wel volledig betaald te worden bij de eerste afspraak. Elke bijkomende maand wordt dan gerekend aan 80 euro.

 

Hoe starten?

 
Stuur ons een bericht via e-mail (info@crossfitbrugge.be) of via de facebook of instagram-pagina. Dan kunnen we snel een afspraak maken om jouw persoonlijke traject te starten.