De Crossfit Community

De Crossfit Community

Wat is de CrossFit-community?

Als het gaat om trainingsopties, heb je er genoeg. Online gaan en een WOD vinden om alleen te doen, is zeker een van die opties. Dus waarom niet gewoon lekker in je eentje trainen?
 
De voordelen van CrossFit-lid worden gaan verder dan een goede workout. Een CrossFit-lidmaatschap betekent niet dat je zomaar een lid bent van een sportschool. Het betekent dat je deel uitmaakt van een ondersteunende gemeenschap. En de voordelen van deze community kunnen ervoor zorgen dat je je solo-workouts heroverweegt.
 
Deel uitmaken van een CrossFit-gemeenschap geeft je een gevoel van verbondenheid, sociale steun en een plek om gemeenschappelijke interesses en doelen met anderen te delen.
 

Gevoel van erbij horen

Wanneer je komt opdagen voor een les, is de WOD op het bord voor iedereen die komt opdagen. Ja, u kunt omhoog of omlaag schalen om aan uw fitnessniveau te voldoen, maar de training is hetzelfde. Het maakt niet uit hoe je eruit ziet, hoe lang je al aan het trainen bent of hoeveel je kunt deadliften. Die training is net zoveel voor jou als voor ieder ander. Je hoort erbij omdat je kwam opdagen.
 

Sociale steun

Wanneer u een WOD voltooit, doet u het werk als individu. Maar je hebt nog steeds een groep mensen om je te helpen die laatste vertegenwoordiger te krijgen of om je aan te moedigen om nog maar vijf pond toe te voegen aan je laatste set. Die mensen zijn jouw team. En terwijl je vriendschappen ontwikkelt met mensen in dit 'team', zul je merken dat de ondersteuning verder reikt dan de sportschool tot die momenten waarop je wekker 's ochtends afgaat en je op het punt staat op de snooze-knop te drukken. Maar dan herinner je je die vriendelijke groep mensen die het opmerkt als je er niet bent.
 

Gemeenschappelijke interesses en doelen

Een gemeenschap is het resultaat van gedeelde interesses en doelen. Met CrossFit ontmoet je een groep mensen waarmee je direct iets gemeen hebt. Iedereen kan naar een training komen met een ander doel voor ogen, maar jullie hebben allemaal nog steeds een gemeenschappelijk doel. Hard werken.
 

CrossFit is meer dan alleen een workout die je doet.

Het is een plek waar je kunt groeien en je fitnessdoelen kunt bereiken. We zouden graag zien dat u deel uitmaakt van onze gemeenschap.

 

Neem vandaag nog contact met ons op om aan de slag te gaan.